sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Lauantai-iltana ravintolaan!

Terppa! Toivottavasti muillakin on ollut yhtä mukava viikonloppu kuin mulla! En voi tarpeeksi korostaa sitä, miten kivaa on viettää aikaa kavereiden kanssa. Kuluneen viikon erakkomaisuuden jälkeen ystävätankkaus olikin tarpeen!



Lauantaina Milla kurvasi kaarallaan Tyngälle ja poimi meidät mukaansa Ylivieskaan. Kaupungissahan me viihdyttiin pitkälle iltapäivään saakka. Mukaan tarttui yhtä ja toista, vaikka rahatilanteen kannalta kaikki hankinnat ei ehkä olisi olleet niin järkeviä... Mutta pitää ajatella positiivisesti: vaatteet eivät ole tuhlausta, ne on sijoituksia! Jos niitä pitää hyvin, ne kestää pitkään. Näillä perusteilla annoin itselleni luvan ostaa bleiserin Kärkkäiseltä; lisäksi se on todella monikäyttöinen ja eri vaateyhdistelmissä sopii sekä arkeen että juhlaan!



Ja tässä vielä ostokset! Sulkakorvakoruja oon etsinyt jo pidemmän aikaa, ja koska en pystynyt päättämään, haluanko vaaleat vai tummat, otin sitten molemmat. :D Näiden lisäksi ostin muutaman juoman Lidl:stä iltaa varten (;

Seppälä: sulkakorvakorut 2,95 ja 3,95
Kärkkäinen: bleiseri 45,95
Seppälä: kynsilakka 2,95
Vaan eipä sitä kotona ehditty kauan olla! Illalla mentiin nimittäin ensin Millalle vähäksi aikaa aloittelemaan, ja sen jälkeen Stagelle! Ihan alkujaan suunnitelmissa oli syödä pizzaa paikan päällä, mutta keittiö ei ollutkaan auki eikä siellä muutenkaan ollut paljon väkeä.. Se ei kuitenkaan meidän menoa haitannut! Uskallettiin jopa laulaa karaokea, tosin isommassa ryhmässä (;

 
 
 

Sunnuntaina käytiin Lauran, Pirkka-Pekan ja Millan kanssa kevään ensimmäisillä pirtelöillä! Ja näin kevään ensimmäiset leskenlehteni! Fiilis on siis aika korkealla, tällä meiningillä kohti vappua. Huomenna tiedossa ikkunoiden pesua ja illalla tyttöjen ilta!



No one could ever know me
No one could ever see me
Seems you're the only one who knows
What it's like to be me
Someone to face the day with
Make it through all the rest with
Someone I'll always laugh with
Even at my worst I'm best with you
Rembrandts: I'll be there for you

Kesäterveisin Meeri  

2 kommenttia:

  1. oon vähä ylimielisen näkönen tossa yhdessä kuvassa :D haha, ei vaan, hyvä postaus vaikka tuo meidän kameran laatu on mitä on.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "tuossa yhdessa kuvassa" näitä kuvia on tässä miljoona.. : D ja tack!

      Poista