keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Pikku-lauantain tunnelmia

Ihan aluksi iloisia uutisia: yo-mekko on lähtenyt Yhdysvalloista kohti Suomea! Ilmoitus tuli sähköpostilla, ja mukana oli myös koodi, jonka avulla voi seurata mekon etenemistä. Totta puhuen en tarkkaan tiedä, milloin paketti on perillä, mutta oon silti tosi innoissani! Tämän uutisen kunniaksi voisin paljastaa jotain uudesta mekostani, vaikka en vieläkään uskalla laittaa siitä kuvaa :D Mekko on ihan erilainen kuin edellinen valinta. En nimittäin löytänyt samalta nettisivulta entistä muistuttavaa ja tarpeeksi nättiä mekkoa, joten päädyin sitten tähän yksilöön. Se on oranssi ja yksiolkaiminen, siinäpä ne tärkeimmät ominaisuudet!


Viime päivät ovat kuluneet tehdessä SuurSiivousta! Lauran kanssa aloitettiin tämä massiivinen projekti meidän huoneen kaapeista, vaikka tuskinpa vieraat niihin kurkkivat. Pieniä ja käyttämättömiä vaatteita kertyi yhden ison muovikassillisen verran. Yllätyin siitä, kuinka monet farkut saivat lähtöpassit! Oon aina jotenkin ollut siinä uskossa, etten omista monia housuja. Ehkä tämä ajatustapa onkin syypää siihen, että kaapin perälle oli kertynyt monia käyttämättömiä vaatekappaleita..

Armottoman tuomion saivat myös kaikki lukiomonisteet. Niitä olikin kertynyt kolmen vuoden aikana runsaasti, mutta vielä yllättyneempi olin kirjojen määrästä!

Huomatkaa Lauran raitaiset sukat!

Melkein kaikkia kirjoja on tietysti kaksi kappaletta. Kylmät väreet tulee vain ajatellessa sitä rahamäärää, mikä noihin kirjoihin on uponnut, vaikka suurin osa onkin ostettu käytettynä... Itse asiassa pidin eräällä äidinkielen kurssilla puheen käytettyjen koulukirjojen puolesta ja tein sitä varten joitakin laskelmia. Valitettavasti en kuitenkaan löytänyt puhetta, mikä johtuu varmaan siitä, että pidin kyseisestä puheesta englanninkielisen version englannin puhekurssilla :D Joskus ahkerakin lukiolainen menee siitä missä aita on matalin...


Siinä ne kaikki nyt ovat siisteissä pinoissa! Joku on muuten valinnut kivaa hyllypaperia. Ja jep, alahyllyltä löytyy Sisustuksen maaginen kirja. Don't ask.

Perjantaina suuntana onkin sitten Oulu ja ensimmäinen kerta kun matkustan pidemmän matkan ihan yksin! Okei, matka kestää kaksi tuntia ja oon mennyt saman välin vaikka kuinka monta kertaa, mutta silti. Päätin mennä iltabussilla, koska usein iltapäivävuorot ovat aika täysiä, enkä halua viereeni ketään haisevaa mummoa... En ole ihan varma, pääsenkö Oulussa päivittämään blogia, mutta viikonlopun jälkeen viimeistään selviää, löysinkö juhlakengät vai jotain aivan muuta!

Salama-raukalla on silmän alla naarmu :<
You heard that I was starting over
with someone new
They told you I was moving on
over you
Kelly Clarkson: Stronger (What doesn't kill you)
Postauksen biisi mekkotilanteen inspiroima!

-Isomeeri 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti