sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Juhannus part1

Mitä tästä juhannuksesta jäi käteen? Paljon ihania muistoja, joihin sisältyy huippujen ystävien seura, valokuvien ottaminen, talviturkin heittäminen ja uiminen muutenkin, grilliruokaa, juomapeli, leiri hiekalla, auringonlaskuja, sekavia keskusteluja, pusurinki ja ensimmäinen kerta puskapissalla. Unohtumaton juhannus!



Juhannusaattona heräsin virkkuna, ja raportoinkin jo aiemmin torstaisista grillibileistä, joissa aloitettiin juhannus perinteikkäästi grillaamalla ja saunomalla. Päivä kului rauhallisissa merkeissä, nauttien kesästä, ruuasta ja hyvästä seurasta. Kun pakkasin suuren viikonloppukassin täyteen vaatteita, oli uudet bikinit ihan pakko saada mukaan, koska vakaa aikomukseni oli käydä uimassa ja heittää talviturkki. Ja sen myös tein, god damn it! Aattona ajeltiin Eelin kanssa Millan ja Willen perässä Mehtäkylän montulle uimaan. Aurinko paistoi lämpimästi kun minä ja Milla tehtiin lähtölaskenta ja hypättiin kunnon pommit veteen. Pojat oli vähän raasuja kun niiden mielestä vesi oli liian kylmää, mutta Willekin uskalsi pulahtaa kuitenkin. Tiedä sitten siitä bikinikunnosta, mutta Eeli kommentoi mun näyttävän hylkeeltä. Tarkennus seurasi järkyttynyttä ilmettäni; kuulemma muistutuan kuuttia, pieni ja pullea mutta ennen kaikkea rannalla ajautunut. Myöhemmin myös Wille kutsui mua uimareissun kuvasaldon perusteella Meeri-merihirviöksi. Kuinka hurmaavaa.



Illan päälle suunnattiin Särkille, ja mukana oli melkein koko hopon poppoo. Aloitettiin ilta ostamalla jäätelöt ja pehmikset, ja sitten mentiin hiekalle etsimään sopivaa leiriytymispaikkaa. Bongattiin sieltä Laura ja Pirkkis kavereineen, levitettiin viltit maahan ja alettiin kunnolla viettämään juhannusta. Aattoilta oli aika lämmin, sillä aurinko paistoi vielä illallakin jonkin verran eikä tuullut paljon. Aika kului juomapelin parissa sekä lukuisilla reissuilla dyynien lomassa etsimässä sopivaa vessapaikkaa. Kokemus sekin ellen sanoisi! Juomisen lomassa nälkä hiipi vatsaan, ja käytiin juuri ennen kotiinlähtöä hakemassa Eelin kanssa perinteisesti lautasellinen kunnon festarimättöjä. Rehellisesti, en usko että ruoka voi maistua paljon paremmalta kolmelta aamulla. Kotiin ei selvitty ihan kommelluksitta, mutta selvittiin kuitenkin! Kuvia on koko juhannukselta noin neljä sataa, joten tässä tunnelman välittämiseksi kuvia mun juhannusaatolta. Oli huisin hauskaa ja ikimuistoista <3 



Huomenna postausta lauantaista eli varsinaisesta juhannuspäivästä!

Too much is not enough
I can ride your heart 'til it breaks
Oh I got what it takes
Remember my name
Naturi Naughton: Fame

2 kommenttia:

  1. Vai että oikein unohtumaton juhannus. Viitsitkin täällä leuhottaa. Olis se kiva itsekin edes kerran elämässä viettää unohtumaton juhannus viimeistään jo näin päälle kolmekymppisenä, mut kun ei niin ei. Pahimmassa tapauksessa juhannus on mennyt yksin kaupungissa, kun toiset viettävät hauskaa juhannusta kavereidensa kanssa. Eihän ole oikein?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meitsi on kyllä ihan sanaton :---D todella harmi jos sulla ei ole ympärilläsi aitoja ystäviä, mutta en kyllä pyytele anteeksi että minulla on! tästäkin juhannuksesta on jo aikaa mutta pääasiassa samojen huippujen tyyppien kanssa vietän aikaa edelleen, me ei turhista murehdita vaan nautitaan toistemme seurasta ja tykätään aidosti viettää aikaa yhdessä :) toivon sullekin kaikkea hyvää jatkossa, paljon tsemppiä ja toivottavasti pääset moisista negatiivisista ajatuksista eroon ja saat vierellesi sydämellisiä ihmisiä! muista, että toisten onni ei ole itseltä pois, vai mitä :)

      Poista