torstai 27. kesäkuuta 2013

Press play

Tunnistin sadepäivän heti aamusta; jäseniä kolotti ja paikat oli ihan jumissa. Heh, ei sentään, en mä ihan niin vanha ole että ennustaisin säätilaa eri paikkojen jomotuksista. Tällä kertaa jäykkä olo taisi johtua nimittäin eilisen illan urheiluista. Käytin lämpimän ja aurinkoisen päivän kerrankin hyödyksi ja makasin pihalla äidin baden badenissa, kun kännykkä piippasi viestin merkiksi. Elisa piristi mun lepopäivää kysymällä illalla pelailemaan muiden tyttöjen - ja poikienkin - kanssa. Oh yes! Viiden aikaan sitten nähtiin kirjaston viereisellä sorakentällä pesäpallon ja jalkapallon merkeissä. Pesis ei ole se kaikista omin laji, mutta sitäkin on tullut pelailtua lukioaikana harrastusmielessä parin kesän ajan juuri tällä porukalla, ja hauskaa oli silloin ja nyt. Jalkapallosta sen sijaan tykkään enemmänkin, mutta tällä kertaa meidän pelit jäi strategian suunnittelu-vaiheen tasolle. Eikä kommelluksilta vältytty, sillä osumaa otti yksi jos toinenkin tyttönen. Kentällä huhkimisen jälkeen lähdettiin porukalla uimaan ja paarmojen syötäväksi.



Uimareissulta olikin jo kiire kotiin, sillä eilen äiti palasi ulkomaanmatkaltaan. Tuliaisten kanssa tietysti! Mulle mamma oli varannut Toblerone-suklaata, käsirenkaan sekä... Escadan Cherry in the Air -hajuveden! Koko kevään meikä on haaveillut kyseisestä tuoksusta ja käynyt aina ennen töitä suihkauttamassa sitä Stockmannilla. Ja tulihan se äitikin sieltä ihan ehjänä kotiin, hemmetinmoisen rusketuksen kanssa vain. Sen rinnalla tosiaankin kalpenee se pieni eilen hankittu päivetys, josta olin niin ylpeä. Sain bikinien rajat näkyviin ja kasvot kivan punaisiksi -jep, unohdin rasvata naaman.. Siihenkin on ihan järkevä selitys: laitoin muualle kroppaan rasvaa, joka on kimaltelevaa, ja tarkoitus oli laittaa kasvoihin sitten eri rasvaa. Hups vain, siellä sitä sitten kuitenkin makoiltiin paahtavimpaan aikaan onnellisena petollisen tuulen takia, joka viilensi sen verran ettei polttavaa aurinkoa juurikaan tuntenut. No, nytpä on sitä väriä ainakin!



Tänään me tynkäläiset ollaan saatu nauttia tummista pilvistä, ukkosesta ja muutamasta salamastakin. Huomenna kansalaisuus vaihtuu, sillä ajattelin palata takaisin Oulun kulmille. Siellä se oma kämppä odottelee, ja toivottavasti kasvikin on vielä hengissä. Ainakin vielä hetken aikaa asustelen tässä osoitteessa, mutta sitten edessä on muutto asumaan yksin tai kämppiksen kanssa. Katsotaan millaiseksi tilanne tästä kehittyy, mutta joka tapauksessa edessä on asunnonmetsästystä - ja reissu Ikeaan ;)



Never put my love out on the line
Never said yes to the right guy
Never had trouble getting what I want
But when it comes to you
I'm never good enough
Demi Lovato: Heart attack

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti