maanantai 10. kesäkuuta 2013

Strawberries, cherries

Rakastan kesää. Rakastan aurinkoa, lämpöä ja päiviä rannalla. Rakastan farkkusortseja, kesämekkoja, bikinejä ja rusketusrajoja, jäätelöä, mansikoita grillaamista, kavereiden kanssa hengailua, kesäiltoja ja -öitä, matkustamista ja aamuun asti valvomista.


Mutta tätä kesää kohtaan on tosi ristiriitaisia tunteita. Kaikki on niin erilaista, ja mua ärsyttää että täällä kämpässä on koko ajan tukahduttavan kuuma, töitä on ihan randomisti, vapaapäivinä on aina pilvistä, itikoita on ihan jumalattomasti, pitää laittaa ruokaa itse, en näe Eeliä niin paljon kuin haluaisin ja kaikki kaverit on jossain muualla. Milla lähti tänään kotiin, ja oli lähellä etten hypännyt saman linja-auton kyytiin. Tiedossa on kuitenkin vapaata perjantaihin asti jälleen, ja kun se parempi osapuolikin ahertaa viimeisten esseiden kimpussa.. Noh, en mennyt. Sen sijaan kävin ostamassa uuden mustan ja liehuvan hameen, joka täydentää mun juhannusasun. Millan kanssa suunniteltiin jo kovaa vauhtia juhannusta ja mitä kaikkea kivaa silloin ehtii tehdä koko porukalla; grillata, saunoa ulkosaunassa, käydä uimassa ja heittämässä talviturkin, kierrellä Särkillä, kuunnella festareiden esiintyjiä, ottaa valokuvia.. Ja ihan yksinkertaisesti get mortal.


Nyt mä jatkan uuden hameen fiilistelyä, syön paljon jätskiä (mansikkaa ja lakua!) ja valvon myöhään - koska kuitenkin nyt on se kesä, eikä se ihan heti lähde pois. Täytyy vain toivoa että huomenna paistaa aurinko pilvettömältä taivaalta!

And the walls kept tumbling down
In the city that we love
Great clouds roll over the hills
Bringing darkness from above
But if you close your eyes
Does it almost feel like nothing changed at all?
Bastille: Pompeii

6 kommenttia:

 1. Nuo takaa pidemmät hameet on ihan parhaita! :) liehuu kivasti ja sopii moneen asuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmoset on kyllä tosi kivoja, vaikka värikkäinäkin! :) tuokin sais melkein olla vielä vähän pidempi takaa :p

   Poista
 2. Ihana hame! Mistä ostit ja paljonko maksoi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Ostin Oulun Spirit Storesta, normaalihinta muistaakseni 29,90e mutta siellähän on nyt avajaistarjouksena kaikki norm.hint. tuotteet -20% :)

   Poista