perjantai 7. kesäkuuta 2013

NewNewNew

Sinne meni sisko! Kai lohtushoppailu on ihan sallittua? Vaikka se oikeastaan tapahtui jo ennen kuin Laura lähti? Ai ei.. No sitten ei auta selittelyt, kiertelyt tai kaartelut. Ostin bikinit. Ja topin. Ja kengät. Keltainen on kova sana kesällä, enää puuttuu se rusketus jota se voisi korostaa. Huomennakin meikällä on vapaapäivä, joten voipi olla että suuntana on joku kiva ranta täällä Oulussa. Vaikka viime kerralla oli kivaa loikoilla Jennin kanssa, jäi silti mieleen vähän karvat pystyyn saava juttu. Meidän makoillessa ja jutellessa ruohikolla, läheisen polun varrella olevalle penkille oli istahtanut joku mies, ihan kivan oloinen tyyppi. Ainakin siihen asti, että huomasin miehen käden olevan vähän hassusti, luonnottomassa asennossa ja puhelimen kamera suunnattuna juuri sinne missä me otettiin väriä pintaan.. Aika karmivaa, saa vinkata jos meidän kuvia löytyy joiltain epäilyttäviltä sivuilta jossain epämiellyttävässä yhteydessä. Ei sillä että kenenkään pitäisi sellaisilla sivulla surffailla :D


Tänään olin liikkeellä kesämekossa. Tajusin että itseltähän ei sellaisia oikeastaan löydy, joten lainasin Lauran mekkoa joka vielä löytyi kaapista. Onneksi ja valitettavasti Kalajoella ja Oululla on muutama yhteinen asia: meri ja tuuli. Kun ne yhdistetään, saadaan merituuli, joka ei ole mitenkään kauhean lämmin ja nostattaa helmoja lahjakkaasti. Vältyin kuitenkin suuremmilta filmitähti-efekteiltä tällä kertaa, ja mekossa oli ihanan rentoa ja tyttömäistä olla liikkeellä. Eikä hiertävät ballerinat haitanneet, kun iltapäivällä sai vaihtaa upouudet sandaalit jalkaan. Mekko on myös kätevä shoppaillessa, eikä sovituskopissa tarvitse turhia hikoilla. Ei ainakaan meidän uuden liikkeen kopeissa, jotka on ihanan tilavat, kuten koko liikekin. Käytiin Lauran kanssa nopeasti tsekkaamassa paikat ennen varsinaista avausta ja vau että näyttää hyvältä! Kyllä odotan että pääsen taas töihin!


Tänä iltana ajattelin katsella rästiin jääneitä tv-ohjelmia pitkästä aikaa, jäätelökuppi sylissä, ihan yksin. Ihanaa viikonloppua kaikille!  

You can't hide, you might as well embrace it
So believe me it's not easy
It seems that something's telling me
that I'm in too deep
Sum 41: In too deep

2 kommenttia:

  1. Sinä senkin ihanuus! ihanat kengät ja sopii sulle varmasti ;) hihi, täällä jo odottelen innolla sunnuntaita! <3

    VastaaPoista
  2. no ihana milla! ja kyllä, kengät on täyttä rakkautta ensisilmäyksellä. oikeasti.

    tervetuloa, mä yritän saada tätä kämppää hiukkasen viileämmäksi siihen mennessä! <3

    VastaaPoista