maanantai 6. toukokuuta 2013

Milde ja Merde

Ei voi käsittää miten nopeaa aika menee! Aamuisin viidentoista minuutin torkku tuntuu menevän ohi hujauksessa, puhumattakaan tästä fuksivuodesta. Luennot loppuivat viime viikolla, ja enää on jäljellä kaksi pronun tuntia koska olin transun pois, heh heh ja lisäksi kaksi tenttiä. Fuksivuosi on ollut kaikkea mitä odotinkin ja paljon enemmän: uusia tuttavuuksia ja uusia ystäviä, välillä vähän tiiviimpää opiskelua, kokemuksia, nuudeleita, tarjousten metsästämistä. Hauskaa on ollut, enkä kadu yhtäkään bileiltaa tai luennon lintsaamista, koska kerranhan sitä vain eletään. Varmaan aika itsestäänselvää todeta, että vauhtia tähän lukuvuoteen on tuonut uusi parisuhde. Eilen tuli täyteen kahdeksan kuukautta, hyvä me! Juhlistettiin sitä jo perjantaina ostamalla jäätelöt :)


Tänä aamuna herääminen teki todella tiukkaa, vaikka tiesin että edessä on kiva päivä. Puhelin pirisi seitsemän aikaan, minä painoin torkkua useamman kerran, mutta petikaveri oli ihan virkkuna johtuen ikkunasta huoneeseen tulvivasta auringonvalosta. Rehellisesti sanottuna mun mielestä ei ollut kovin hauska idea repiä peitto pois tai tuoda munakello tikittämään korvan viereen, mutta ehkä sen voi antaa anteeksi kun Eeli kuitenkin tuli mun mukaan yliopistolle. Kovin tyhjää siellä oli, ja kivaa vaihtelua oli ettei tarvinnut jonotella Humuksen kassallekaan - ostettiin meinaan taas jätskit. Niistä olikin kiva nautiskella istuskellen pihakivetykellä kun aurinko lämmitti kasvoja :) Kotona uppouduin taas peittoihin, mutta ihan reippaana oon silti ollut tänään: kävin kaupassa, pesin pyykkiä ja siivosin koko kämn! Lopputulos pääsi läpi myös kunniavieras Millan tarkastuksesta. Neitiä odotti myös lämmin ruoka hänen saapuessaan Kaijonharjuun, ja taas oli taidot koetuksella tulevaisuutta varten kun Eelikin tuli syömään. Vinkki kaikille yhtä uusavuttomille kuin minä: valmiiksi maustetut kanasuikaleet on aika jees! Hyvää oli myös Fazerin uusi tumma appelsiini-crips-suklaa, jonka ostin Millalle ja itselleni motivaatioksi. Suosittelen!


Huomenna peukut pystyyn Milden menestyksen puolesta, ja iltapäivällä Laurakin tulee kotiin. Tämä trio ottaa suunnaksi keskustan, tuetkin on kivasti juuri tipahtaneet tilille ;) Ei vaan, kohtuudella mennään ja jospa sieltä tarttuisi jotain kivaa mukaan äidillekin. Nyt suuntaan huomion television ruudulle ja leijonien peliin, ensimmäinen minkä katson tänä vuonna. Vive la France vai miten se meni.. Adjö!

 Giving love but getting nothing back
People help the people
And if you're homesick, give me your hand
and I'll hold it
People help the people
And nothing will drag you down
Birdy: People help the people    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti