perjantai 31. toukokuuta 2013

kesäkysely

Missä vietät kesän? Oulussa ja toivottavasti ainakin hitusen myös Kalajoella!

Tykkäätkö grillaamisesta? Ah, kyllä vain.

Mikä grilliherkku on parasta? Kaikki! Halloumi ja grillijuusto, vartaat, maissi, herkkusienet käärittynä pekoniin, kasler-pihvit ja marinetit..

Mitä odotat tulevalta kesältä? Hyviä säitä, kivoja työpäiviä, kaikkia hauskoja juttuja kavereiden ja kullan kanssa, Keuruun reissua, juhannusta ja ihan vaan rentoa kesän viettoa.

Täydellinen lämpötila kesälle olisi? Reilu parikymmentä astetta kera auringonpaisteen ja välillä viilentävän tuulen

Mitä erilaisia suunnitelmia sinulla on kesäksi? Ei vielä kauheasti, juhannuksena Kalajoelle ja elokuussa Keuruulle. Varmaan pitäisi etsiä uutta kämppää myös.. Muuten vain meinaan nauttia kesästä, lämmöstä, auringosta ja hyvästä seurasta!

Aiotko lähteä käymään ulkomailla? Een


Oletko kesällä töissä? Jeba, mahdollisimman paljon toivottavasti!

Kuinka pitkä kesäloma sinulla on? Opiskeluista aina syyskuun alkuun saakka.

Oletko jo tilannut/ostanut kesäksi vaatteita? Ihan tarpeeksi joo, mutta kaapissa on edelleen tilaa ja puutteita!

Mikä alkoholijuoma maistuu kesällä parhaiten? Siideri, se uusi Lemon Soda on jättehyvää!

Oletko jäätelön ystävä? Todellakin.

Lempijäätelömakusi? Wanhan ajan suklaa

Onko kesä lempivuodenaikasi? Oh yes.

Mitä luulet, tuleeko ensi kesä olemaan paras kesä ikinä? Rehellisesti sanottuna, en usko mutta tosi hyvä kuitenkin, riippuu ihan siitä miten itse asennoituu!

Oletko ehtinyt suunnitella kesää paljon? En oikeastaan, koska oli niin epävarmaa missä sen vietän.

Oletko auringonottaja-tyyppi? Tavallaan joo, se ei vaan useimmiten onnistu kovin hyvin :D

Palatko helposti auringossa? Joo...

Aiotko käydä festareilla? Missä? Kalajoen juhannus täytyy tsekata, ja Qstock ainakin aidan ulkopuolelta!

Otatko kesästä kaiken irti? Kukapa ei?


Tässäpä omakohtaiset vastaukset muutamassa blogissa esiintyneeseen kesägallupiin. Nyt kun muiltakin loppuu koulut, alkaa ihan oikeasti tuntua kesältä eikä vain ihmeellisen lämpimältä keväältä. Odotan sitä, kun jaksaa kääntää unirytmiä sen verran, että sängystä pääsee ylös ennen puolta päivää. Ehtii tehdä niin paljon enemmän! Ja odotan myös sitä, kun saa kävellä kujaa, tietä, katua, jalkakäytävää tai mitä vain polkua, joka on ympäröity koivuilla jotka on ihan vihreinä lehdistä. Siitä mulle tulee todellinen kesäfiilis ja mieleen hiipii kaikki ne aamut, kun kotona käveltiin Lauran kanssa pihatietä pitkin hakemaan postia tai kyläkaupalle jätskille. Hyvällä tuurilla ruohikosta kahisteli esiin kissa. Eilen koin siitä vähän erilaisen version, kun Toppilaan päin tassutellessani heinikosta ilmestyi siili, kuinka söpöä! Suloista on myös saada omalta kullalta yllärijätski, lahjaksi kukkapinnejä, ja kehuja tekemästäni ruuasta. Nyt oon pitkästä aikaa yksin, vähän sunnuntaifiilis vaikka onkin perjantai.. Hämmentävää. Huomenna töihin ja ensi viikolla piknikille, sounds like a plan!

kuvat here ja there

2 kommenttia:

  1. Ai lemon soda on jättehyvää.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no aina se ensimmäinen on! ja ehkä toka, mutta kolmas on jo liikaa. ja kyllä se kesään sopii, näin "tuikeitten pakkasten keskellä" tekee pahaa ajatellakin!

      Poista