tiistai 28. toukokuuta 2013

Silmät päähänne meikatkaa

Tiedättekö mitä oon puuhaillut tässä viime päivien aikana? Ihan vaan nauttinut. Kesästä, hyvästä ilmasta, ruuasta ja erityisesti grillatusta sellaisesta, perheestä, kavereista, alkoholista, raksusta, töistä, saunasta, unesta. Aikamoinen lista.


Viime viikonloppu oli sanalla sanoen mahtava. Oltiin koolla huisilla porukalla viettämässä Millan valmistujaisia; meidän kultatytöstä tuli lyhyesti sanottuna koulunkäyntiavustaja! Ensimmäinen jolla on varsinainen ammatti, oujea. Milla oli kutsunut meidät luokseen lauantai-iltana, ja tarjolla oli kaikkea mielettömän herkullista: kakkua, pikkuleipiä, salaattia, muffinseja..  Pitkästä aikaa pääsin laittautumaan ihan kunnolla, ja järkeä uhmaten laitoin jalkaan korkeimmat korot mitä kaapista löytyy. Ja kehuja saivat! Ilta kului rennosti rupatellessa ja juodessa ilta-auringon paisteessa, mutta valitettavasti jossain vaiheessa itikat alkoi metsästämään meitä ihan urakalla ja siirryttiin sisätiloihin. Tällä kertaa kuvasaldo kasvoi kivasti, sillä viime aikoina oma kamera on vähän niin kuin unohtunut lojumaan pöydälle, sohvalle tai milloin mihinkin. Nyt kuitenkin kameran takana viihtyi yksi jos toinenkin, minä varmaan kaikista vähiten! Meillä oli hupaisat jutut ja aika kuluikin tosi nopeaa, mutta hoksattiin kuitenkin lähteä jatkamaan iltaa Dyyniin - minne muuallekaan. Itseä ainakin jännitti onko siellä edes ketään, sillä esintyjää ei ollut ja seuraavana viikonloppuna juhlittaisiin päättäreitä. Baari kuitenkin täyttyi tutuista kasvoista ja juttuseurasta ei kyllä ollut puutetta! Tanssilattia ja hyvä musiikki veti meitä puoleensa magneetin lailla, ja aika pian kävin vaihtamassa unelmakorkkarit  ballerinoihin. Juhlakalu avecinsa kanssa sekä Laura ei baarissa viihtyneet loppuun asti, mutta minä, Jenna ja Pinja oltiin vauhdissa. Perinteikkäästi siis odotettiin valomerkkiin asti ennen kuni soitettiin kyyti kotiin.


Sunnuntaina myöhään juhliminen ei tuntunut mitenkään suuremmin, ja viimeistään aamupala kohensi oloa tarpeeksi. Vähän ristiriitaisin tuntein lähdin takaisin Ouluun: taakse jäi kaverit viettämään kesää yhdessä, mutta onhan tähän tilanteeseen henkisesti valmistauduttu. Sitä paitsi, Oulussa oli ja on paljon lämpimämpi kuin Kalajoella! Pari viime yötä on mennyt Toppilassa, mutta huomenna käyn taas kääntymässä kämpillä ennen kevään viimeisiä opiskelijabileitä. Kaijonharjussa sijaitsee opiskelijaravintola Caio vielä vähän aikaa, mutta pian ravintola jatkaa toimintaansa vähän eri muodossa. Huomenna on Facebookin mukaan "Humanistinen Caion loppuunjuonti", ja suunnitelmana olisi käydä tapaamassa opiskelijakavereita. Tämä viikko on viikonloppua lukuunottamatta vapaata töistä. Harmittaa etten pääse Kalajoelle viettämään päättäreitä ja vierailemaan kavereiden ylppärijuhlissa, mutta töitä täytyy tehdä silloin kun niitä on. Nyt kuitenkin ruokaa ja sitten leffaa! Perjantaina katselin muuten yksikseni elokuvan Kohta 18 - ja voi pojat, se oli aikamoisen hyvä! Hauska, realistinen, ja parempaa sanaa etsiessä intense. Kandee kattoo!


2 kommenttia:

  1. Hyviä kuvia!
    Oon nähny tuon kohta 18 ja täytyy sanoa, että oon ehkä kasvanu jo vähän noiden teinileffojen yli tai että se olis varmasti ollu ihan mielettömän hyvä elokuva jos olisin itse vielä noin 18-vuotias. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :)
      Ja joo, ehkä se leffa on suunnattu tietylle kohderyhmälle :D Itse tykkäsin eniten sen takia että hahmoista tuli tosielämän tuttuja tyyppejä mieleen - ja olihan ne pojat ihan kivan näköisiä ;)

      Poista