maanantai 20. toukokuuta 2013

Someone said good morning, I took it as a warning

Vastoin pelkojani lämmin sää hellii ainakin meitä oululaisia edelleen, onneksi. Tosin tämän asunnon jokainen ikkuna ja parvekkeen ovi saa olla auki yötä päivää, sillä kovin hiostavaa on täällä sisällä. Varsinkin öisin tuntuu siltä, että iho on nihkeä ja takertuu peittoon kiinni.. En silti valita, kesä on ehdoton lemppari! Lauran kanssa käytiin sunnuntaikävelyllä pitkästä aikaa, ja puut oli ihanan vihreitä. Jännä miten nopeasti luonto reagoi tähän lämpöön - ja kaiken maailman öttiäiset myös. Kimalaiset ja ampparit pyrkii sisälle asuntoon, ja tänään bussia odotellessa Eeli sai taas sankarin tittelin, kun ahdistelevasta pörisijästä jäi jäljelle vain märkä läntti. 


Muutenkin Eeli on kyllä mun kesän pelastaja. Tiedetään, täältä suunnasta on kuulunut paljon valituksia siitä, miten epävarma tilanne on kesätöiden suhteen. Ja nyt kun töitä on vihdoin ilmaantunut ja luultavasti vuoroja tulee aika paljonkin, pitäisi olla kiitollinen. Tietysti olenkin, ja arvostan tätä koko mahdollisuutta olla töissä näinkin mahtavassa paikassa. Mutta totta puhuen, olisin niiiin halunnut viettää kesän Kalajoella. Kaverit, aurinko, koti ja kaikki, yksinkertaisesti Kalajoen kesä. Vaikka Oulussa olen asustellut jo melkein vuoden, on paikkakunta silti vielä melko vieras. Suoraan sanottuna mua ahdistaa ja pelottaa olla kesä yksin täällä, kun kaikki muut ystävät on porukalla kotipaikkakunnalla ja opiskelukaveritkin on aika lailla kaikonneet muihin maisemiin. Tietysti Oulusta varmasti löytyy paljon kaikenlaisia tapahtumia ja tekemistä, mutta töiden jälkeen energiataso ei välttämättä riitä niihin asti. Sen takia on mielettömän kivaa, että Eelikin on jäänyt kesäksi Ouluun eikä palannut takaisin Sodankylään. Hahah, jos nyt jo pelottaa erakkoituminen ja yksinolo, miten ihmeessä tulen pärjäämään ensi vuoden.. :D


Siinäpä pienimuotoinen ilta-avautuminen, olkaa hyvä! Ei kannata ottaa kaikkea silti niin vakavasti, sillä kyllä tämä tyttö osaa ottaa kaiken irti kesän joka hetkestä. Tällä hetkellä on menossa kiivaat suunnittelut Keuruun reissun toteuttamiseksi hehkeällä tyttöporukalla, get ready! Ja onneksi Kalajokikin on vain bussi- tai junamatkan päässä :) Tällä hetkellä fiiliksiä kuvaa ehkä parhaiten sana toiveikas, sillä peloista huolimatta kesä on aina kesä, jäätelö on hyvää, uusi sininen huppari on tosi kiva ja isoveljen synttälahjasuklaa houkuttaa kovasti. Huomenna äiti käy mutkan täällä, nappaa Lauran kyytiin ja huristelee takaisin kotia kohti. Siitä se koettelemus sitten alkaa!

The chance is we won't make it
But I know if I don't take it there's no chance
'Cause you're the best I got, so take a long shot
I realise that there is all this starting
Things we're both scared about
That we'll never see them coming
Kelly Clarkson: Long shot  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti