tiistai 11. kesäkuuta 2013

Slow food, real food

Ei paistanut tänäänkään aurinko sen kummemmin; onneksi ei siis tarvinnut harmitella myöhään nukkumista. Eilinen ilta pääsi vähän venähtämään hyvän elokuvan ja ihanan puhelun parissa. Katsoin The Host - Vieras -leffan, joka perustuu Stephenie Meyerin samannimiseen kirjaan. Lajina sekä kirja että leffa menee ehkä scifin alle, sillä mukana on jonkin sortin avaruusolioita ja niiden kehittynyttä teknologiaa, mutta romantiikkaa ja kuumia suuteloita löytyy myös! Itse olen kirjan suuri fani, ja omaan silmään elokuva noudatti kirjan juonta juuri sopivasti. Kirjan lopun tapahtumat on aina tuoneet mulle palan kurkkuun, ja huh että oli lähellä ettei vedet valuneet ihan valtoimenaan! Oon itkenyt elokuvan aikana vain kerran; viimeisen Harry Potterin kohtauksessa, kun Fred kuoli. Tiesinhän tietty mitä tulee tapahtumaan, mutta ehkä näissä molemmissa leffoissa kirjan lukeminen antoi lisää taustoja ja tunnetta kohtaukselle kuin mitä pelkkä kamera ja näyttelijät pystyisivät välittämään. Elokuvan jälkeen puhuin vielä puhelimessa pitkälle yöhön. Tai ainakin niin pitkään, että silmät ei enää pysyneet auki!


Tänään halusin olla maailman paras ja kaikista ihanin tyttöystävä, ja pyöräilin Eelille laittamaan ruokaa. Reilun viikon ajan se on ahertanut yhden ja saman esseen kimpussa, ja ajattelin vähän tsempata loppurutistusta varten nyt kun aurinkokin on mennyt piiloon. Listalla oli tänään uuniperunoita chili-paprika-täytteellä ja lihapullia, sekä jälkkäriksi suklaamoussea. Voin olla ylpeä omasta miehestäni, kun kuulemma ensimmäistä kertaa teki lihapullia ja silti niistä tuli pyörempiä kuin mun tekemistä, haha. En tosiaankaan ole mikään kodin hengetär, joten lihapullat teen aina ranskalaiseen sipulikeittoon ja suklaamoussekin tuli suoraan pussista, lisää vain maito! Vatsat täynnä katsottiin Lostin viimeinen jakso ja syötiin isot kupilliset jälkiruokaa, vaikka meinasi vähän tökkiä.. Lostin päätösjakso oli yhtä hämärä kuin edelliselläkin kerralla, seuraavalla kerralla uusi sarja pyörimään sitten!


Huomenna uusi yritys tuon auringon suhteen, vaikka vähän epäilyttävältä vaikuttaa. Olisi kiva saada väriä pintaan, sillä sortseja ja hameita on tuplasti kivempi pitää silloin. Varauksella suhtaudun purkkeihin ja tuubeihin josta sitä päivetystä saisi, sillä pelottaa luonnottomat rajat ja oranssi iho. Okei, ihan niin kuin punaisena helottavat bikinien rajat olisi jotain viehättävää :D Mutta kai sitä aina jotain tekemistä keksii kesävapaapäiville. Ja laittakaahan vinkkejä ja ehdotuksia postauksien ja blogin suhteen, olisi kiva toteuttaa jotain erilaista nyt kun on aikaa!

Dreams they come, plans they change
Yea, we're gonna break
Things we face make us who we are
Baby you're a shining star in the dark
Let's go back to the summer when
We dreamed in love
Britt Nicole: Still that girl 

4 kommenttia:

  1. Postaus ehdotus: olis kiva kuulla, millanen sun suku on? Esim. Onko ärsyttäviä tätejä, niinku joissaki kirjoissa tai leffoissa, vai onko kaikki mukavia ja miten hyvät suhteet sulla ylipäätään on sun sukulaisiin :)

    VastaaPoista
  2. Noi uuniperunat näyttää tosi hyviltä! Saisko niihin ja niiden täytteeseen reseptiä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, ja maistuvia ne olivatkin! :)

      tehtiin ne ihan vain sillä tavalla, että annettiin olla uuunissa 225 asteessa noin tunnin verran. kypsyivät ihan hyvin kun eivät olleet niitä kaikista suurimpia perunoita! ja täyte oli valmista kaupan mössöä, jotain paprika-chili ranskankermaa! :)

      Poista