torstai 11. huhtikuuta 2013

Dreaming of the person you want to be is wasting the person you already are

Tänään, kun kävelin bussipysäkiltä kotiin ostosreissun jälkeen, mulla oli päällä uusi kevättakki ensimmäistä kertaa. Eikä palellut! Ei edes aamulla, kun kiiruhdettiin Eelin kanssa yliopistolle. Raukka, ei meinannut pysyä mun perässä kun painelin menemään pikavauhtia. Eeli onnistui myös hämmentämään aamulla, kun kehui vaatteitani ja sanoi mun keksivän aina kivoja asukokonaisuuksia. Anteeksi mitä :D


Kahdeksan aamut mene yleensä pienimuotoisessa koomassa, mutta on sen arvoista päästä aikaisemmin lähtemään. Tänään suuntasin Jennin kanssa keskustaan ja kohti Stockmannia. Paljon ihmisiä ja paljon tavaraa, mutta saavutin päämääräni! Olin aikaisemmin bongannut kuvastosta Onlyn nahkatakin ja kävin hakemassa oman kappaleeni uuteen kotiin. Itse asiassa kaksi, sillä otin samalla Laurallekin, kätevää olla samakokoinen. Kaikenlaista muutakin kivaa oli tarjouksessa, mutta pysyin vahvana! Sovituksen onnistuneisuudesta huolimatta ostin vain yhden topin. Ja ylhäältä toisen, hups. Huomattavan paljon muistuttavat uudet ystäväni toisiaan, sifonkia ja pitsiä sekä kesään sopivat värit. Onneksi Jennikään ei joutunut poistumaan tyhjin käsin niin ei kumpaakaan harmittanut! Käytiin kiertelemässä muutama muukin kauppa, sekä Bisketissä syömässä sämpylät - ja okeeeei, puoliksi porkkanakakku. Mutta huomatkaa porkkana, ei sentään valittu suklaakakkua, vaikka sekin näytti syntisen hyvältä.


Hullut Päivät vaati veronsa ja kotona päätin ottaa pienet päikkärit. Nukuin kolme tuntia :D Huomenna pitäisi olla uudestaan liikkeellä heti aamupäivästä, ja kaverina on tällä kertaa Laura ja operaationa mekkometsästys. Sitä ennen aivojen nollaus Viidakon Tähtösten parissa, uusi lemppari eller hur!

One day I wasn trippin' and
that's when I could see
That the ether I had tapped into
could be reality
Adam Lambert: Trespassing    

6 kommenttia:

  1. Ihana toi sun bannerin kuva!

    merzzu.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti! :) haluttais kyllä vaihtaa jo keväisempään ;D

      Poista
  2. kuvaa uudesta kevättakista! :) musta on tosi kiva tulla aina tänne sen blogiin ja huomata että jee uusi postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pidetään mielessä, ehkä kuva nähdään sitten jossain myöhemmässä postauksessa! :) ja kivaa kuulla! oon nyt viime aikoina yrittänytkin postailla ahkerasti :)

      Poista
  3. Toi punainen neule on tosi kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti, tykkään siitä kyllä itsekin! viime syksyn ostoksia :)

      Poista