keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Teemapostaus: Kosmetiikka

Teemapostaus number two, here you go! Täällä mun blogin puolella harvoin on näkynyt minkäänlaisia tuote-esittelyjä, enkä oikeastaan esittele ostoksiakaan täällä enää jos ei lasketa uusia kenkiä, joita aika ajoin esiintyy . Kun kyselin ehdotuksia tähän teemaviikkoon, joku toivoin jonkinlaista kosmetikka- tai meikkipostausta. Luvassa siis esittely tuotteista, joita käytän päivittäin!


Meikkien suhteen vaatimustaso ei ole mitenkään korkealla ja suoraan sanottuna oon jämähtänyt käyttämään samoja tuotteita. Mutta eipä se haittaa, kun ne on itselle ainakin ihan passeleita ja kestää käytössä pitkään! Pohjan teen Lumenen Natural Coden tuotteilla, ja kyseisestä sarjasta multa löytyy siis meikkivoide ja itse asiassa meikkipuuteri, ei tavallista. Kaikki ne miljoonat näpyt ja "ihon pienet virheet" lol  piilotan Rimmelin peitejutskalla, joka on omasta mielestä kivan riittoisaa ja ollut vakiotuotteena jo monta vuotta. Pakkaus on myös kätevä, koska sitten kun aine meinaa loppua, sitä voi hyvin käännellä ja rullata ja huomaa, että eihän se ollutkaan yhtään lopussa! Ei tosin kannata tehdä sitä niin, että suuntaa suuaukon peiliin. Just saying.


Ripsiväriä vaihtelen aika usein, mutta merkki on yleensä Maybeline. Tykkään enemmän tuuheuttavista kuin pidentävistä, koska totuin käyttämään niitä silloin kun oli vielä pitkät ripset. Viime syksynä ne kuitenkin haurastui aika paljon, sillä liian monesti jätin meikit pesemättä ja aamulla vain lisäsin vähän päälle. Yleensä käytän kahta ripsaria yhtä aikaa, vaikka molemmat onkin tuuheuttavia :D Rajauksia en tee joka päivä, mutta yleensä kun kyseessä on jokin erikoisempi tilaisuus niin silloin piirtelen jonkinlaiset viivat. Toimii myös silloin kun on tosi väsynyt, koska vie huomion pois silmänalusista! Perusmeikkiin kuuluu luonnollisesti myös kulmakynä joka on lopussa ja poskipuna joka ei ikinä lopu. Luomivärit ei kuulu ihan jokapäiväiseen ehostautumiseen, mutta niillä on kiva leikkiä kun on lähdössä pitämään hauskaa. Koska niitä ei kulu niin paljon, aika heikonlaiset varastot löytyy niiden suhteen, mutta kaksi alla näkyvää kimaltelevaa palettia on uusimmat ja tämähetkiset lempparit. Tosin ei enää silloin aamuyöllä kun tulee kotiin ja katsoo peiliin, silloin voi vain kiroilla niitä glittereitä joka puolella naamaa ja toivoa, ettei niitä ole ollut siellä poskilla koko ajan.


Tiedostan sen, että meikinpoistoon ja ihonhoitoon voisin satsata enemmäkin. Siihen käytän yleensä Nivean tai Lumenen putsareita ja kasvovesiä, ja aamu ei lähde käyntiin ilman kylmää vettä. Listalla olisi taas Neutrogenan tuotteita, niistä tykkäsin. Olisi ihanaa jaksaa tehdä kaikenlaisia hyväntuoksuisia kuorintoja ja naamioita säännöllisesti, mutta kai se säännöllisyys ei vain ole mun juttu!

Koska hiustenlaiton suhteen oon säälittävä aloittelija, ajattelin loppuun esitellä lempparihajuvedet eli ne, mitä hyllystä löytyy. Tasan kaksi :D Escadat on ihania, ja niitä käyn Stockamannilla aina tuoksuttelemessa ennen töitä. Haaveilen uudesta kausituoksusta, Cherry in the air! Kylppärin hyllyltä löytyy myös avaamaton paketti, joka sisältää viisi minikokoista Kenzon tuoksua. Sitä päivää odotellessa kun niitä jaksaa tuoksutella ja valita lempparin!


Huomenna jatketaankin vähän eri teemalla taas! Ps, ulkona tulee lunta. En ala.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti