sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kisut seiloreina

Väsymys, silmäpussit tummine silmänalusineen, käheä ääni, panda-leima ja pörröiset hiukset. Taisin olla menossa eilen! Lauantaipäivän lusmuilin kotona tekemättä yhtään mitään. Huomionarvoinen seikka on, että vaikka lauantaisin ei ensin ole kiire mihinkään, kun mennään iltaa kohti ja menot lähestyy, aika kuluu paljon nopeampaa. Suihkun jälkeen ei olekaan enää niin paljon aikaa valmistautua :D Eilen onneksi laittauduttiin ihan hyvissä ajoin ehdin silti potea hiuskriisiä ja polkea jalkaa kylppärin peilin edessä suuttuneena, ja Lauran kanssa ehdittiin antaa kyytiä herkkulakolle ison irtokarkkipussin avulla. Oli hyvää ja suunnitelmissa jatkaa lakkoilua kuitenkin heti ensi viikosta alkaen! Kun isäpuoli Erkkikin oli viettämässä miesten saunailtaa, jouduttiin jättämään äiti viettämään laatuaikaa kisujen kanssa.


Vietettiin siis iltaa jälleen Millan luona. Minä ilmoittauduin vapaaehtoiseksi kuskiksi, ihan rahatilannetta ja vappua ajatellen. Paljon tulikin illan aikana huristeltua edestakaisin keskustan ja särkkien väliä, mutta oli ihan jees ajella kun tiet oli sulat ja oli hyvä sää. Pääsin illan aikana muutenkin esittelemään loistavia ajotaitojani, kun sammutin auton stop-merkin jälkeen keskelle vastaantulevan liikenteen kaistaa. Ai miten niin en pääsy inssiä ekalla läpi.. Onneksi liikennettä ja silminnäkijöitä ei ollut sillä hetkellä :D Jutskailtiin ja vaihdettiin kuulumisia parin tunnin ajan ennen kuin lähdettiin Dyynin suuntaan. Kalajoen kaupunki on säästölinjalla ilmeisesti; melkein joka paikasta oli katuvalot pimeänä, aika eksoottista ajaa keskustassa pitkät valot päällä ;D Kalajoen paikallinen tanssiravintola Dyyni vietti tänä viikonloppuna 10-vuotissynttäreitä, ja ennen kuin baari aukesi tavalliselle remukansalle, ravintolassa oli järjestetty kutsuvierastilaisuus. Olikin vähän hassua, kun tila oli täynnä vähän vanhempia ihmisiä - joista usealla oli vielä päällään merimieshenkisiä asuja, sillä illan teemana oli Love Boat. Lauran kanssa päätettiin olla vekkuleita, ja laittaa päälle samanlaiset mutta eriväriset peplumtopit, joiden nappien ansiosta muistutettiin etäisesti seiloreita. Ihan hupaisaa! Tuttuja oli luonnollisesti melkoisen paljon, ja mekin oltiin liikenteessä hyvällä ja isolla porukalla. Ei ehditty harmillisesti tanssia kuin parin biisin ajan, kun illan esiintyjä jo aloitti soittamisen. Ja kauan jaksoikin olla lavalla.. Meitä rupesi kovin haukotuttamaan, selvästi ollaan tulossa vanhaksi :D Sillä aikaa kun vein ensimmäistä lastillista kisuja kotiin nukkumaan, meno oli kuitenkin muuttunut vähän paremmaksi; takaisin tullessa kävin vähän valloittamassa tanssilattiaa muiden tyttöjen kanssa ennen sitä lopullista kotiinlähtöä.


Jos joisin kahvia, olisin varmaan saanut alas jo monta kuppia tänään. Toisaalta olotila voisi silloin lähennellä sitä hysterian tasoa, minkä koin eilen aamuyöllä. Lattialla kipittävä hämähäkki oli lähellä aiheuttaa unettoman yön, mutta onneksi pääsin pienestä ongelmastani eroon. Kevät on täällä ihan selvästi, koska tuo oli jo toinen hämähäkki jonka näin pelkästään tämän viikonlopun aikana! Ensimmäisen laitoin tutkimaan imurin putkia. Hyi.

Tänään lähtee, mennään fiiraamaan
En tiedä mille malja nostetaan
Tänään lähtee
saan mä juhlistaa sun kaa?
Elokuu: Tänään lähtee    

2 kommenttia:

  1. Minäki oon vissiin tulosa vanhaksi, kun en jaksanu koko viikonloppuna käydä missään! :D Hurjat kolme lonkeroa join perjantai-iltna ja kömmin sänkyynkin jo yhden aikaan. :D Kohta oon lähdössä reippaalle sunnuntaikävelylle kiertämään keskustan sillat. Tuoki alkaa jo kuulostamaan vanhuudelta ihan selvästi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, ei sitä aina voi jaksaakaan! Vappuna sitten ;)

      Poista