sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Mä tahtoo reivaa

Viikonloppu on edennyt hurjaa vauhtia, ja jo arkiviikonkin aikana olin päivistä ihan sekaisin. Kertakaikkiaan masentavaa herätä sunnuntaiaamuna ja luulla että on vasta lauantai! Mutta niinhän se sinisen talon pitkäkuonoinen nallekin sanoin; aika kuluu nopsaan kun paljon tapahtuu. Tekemistä ei ole kyllä puuttunut ja seuran suhteen ei voi sanoa yhtäkään huonoa sanaa!


Perjantaina jatkui vapun juhliminen. Kuntoa ei ole selvästikään treenattu tarpeeksi, sillä vaikka Jennin sohvalla oli hyvä nukkua, väsytti ihan suunnattomasti! Silti mentiin Lauran ja Pirkka-Pekan keskustaan missä tavattiin Jenni, ja yhdessä käytiin katselemassa Hevimestan päiväkännien meininkiä. Haalarikansaa oli paikalla aika paljon, mutta mitään tungosta ei ollut koska päivä oli jo kääntynyt iltaan. Ihan omimmaksi paikaksi en Hevimestaa kokenut.. :D Pirkka-Pekka kuitenkin kertoi "taustalla" soivan musiikin avulla saavuttaneensa sisäisen mielenrauhan, good for him! Kahdeksan aikaan mentiin Kuusisaareen ja kohti niitä varsinaisia pippaloita, Vappureivejä! Meidän mukaan liittyi Eeli, ja oli ihana nähdä raksua muutaman päivän tauon jälkeen. Illan aikana ei kuitenkaan ihan hirveästi nähty, sillä Eeli hengaili Verban pressulla joka oli leiriytynyt reivialueen ulkopuolelle, ja me liput hankkineet oltiin suurin osa illasta sisätiloissa. Ja oli ihan mahtavaa! Välkkyviä valoja, tauotonta musiikkia, DJ:tä, valotikkuja kaikissa väreissä ja paljon haalari-ihmisiä. Fiilis oli aivan mahtava, ja vaikka Laura ja P-P lähti kotiin aika aikaisin, me Jennin kanssa jaksettiin vielä. Kohdattiin samaiset prosefuksit kuin edellisenä iltana Wesibussissa, ja viihdyttiin tanssilattialla näiden hattupäisten teekkareiden kanssa. Ilta oli aivan loistava, mutta kun verbalaiset toverit päättivät lähteä jatkoille Teekkaritalolle, lähdettiin Eelin kanssa kohti bussipysäkkiä ja kotiin nukkumaan. Reivit oli kuitenkin ihan huiput ja olisi kiva mennä uudestaankin!


Lauantaina liputettiin veteraanipäivän kunniaksi - ja samana päivänä vietetään myös mun isoveljen synttäreitä! 21 vuotta eli black jack, ja sen kunniaksi käytiin porukalla shoppailemassa veikalle uudet popot sekä syömässä. Kengät löytyi nopeasti; onneksi, sillä kovin oli jo nälkä! Mentiin syömään Oskarin kellari-nimiseen ravintolaan, joka sijaitsee keskustassa lähellä Omenahotellia ja Subwayta, ja on muuten toisessa kerroksessa. Ruoka oli oikein hyvää mutta kallista ainakin näin opiskelijalla, onnneksi oli iskä mukana! Valitsin listalta kukonpoika-vuohenjuustoburgerin: nam<3 Itse purilainenkin oli jo tosi paksu ja hyvin täytetty, ja annoksessa oli lisänä lankkuperunoita. Kyllä tuli maha täyteen! Illaksi olin ajatellut rauhallista leffailtaa Eelin kanssa, mutta päätettiin pistäytyä verban vappusaunassa. Pelattiin vähän aikaa Aliasta muiden opiskelukavereiden kanssa, mutta lähdettiin kuitenkin ihan ajoissa vietmään sitä koti-iltaa. Satuttiin astumaan ulos hyvään aikaan, sillä menossa oli apinapatsaan lakitus tietotekniikan opiskelijoiden toimesta. Vaikka oltiin siis verban saunaillassa, saunottiin vasta Eelin luona Toppilassa. Illan elokuvaksi valittiin Unelmien pelikirja, joka oli meidän molempien mielestä tosi hyvä! Voin siis suositella; se oli romanttinen ja aika hauska, muttei mikään komedia silti.


Sunnuntai oli ihana lazy sunday, ja hengailin taas yökkäreissä pitkään. Pateniemessä oli taas pöytä katettuna ja herkkuruokaa tarjolla. Tänä iltana ajattelin lakata kynnet vapun väriseksi, katsella telkkaria ja syödä sipsiä. Jep, herkkulakko is officially over! :D

I came to rock at this party
'Cause I can make you feel alright
Sweet boy, you're rocking your body
I'll get you straight to the night
Bob Sinclar: Rock this party   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti