perjantai 26. huhtikuuta 2013

Apinakapina & linja 69

It has begun. Eikä voisi paljon paremmin alkaa, mulla oli ihan loistava ilta eilen :) Paljon kivoja juttuja, ihmisiä, biisejä ja kaikkea muuta mahtavaa. Jenni soitti eilen meidän ovikelloa hieman ennen kuutta, ja linnoittauduttiin keittiön päydän ääreen läppärin ja haalarien kanssa; ompelin jo näin pian kiinni Vappuseikkailu 2013-merkin! Jutskailtiin ja kuunneltiin musiikkia, ja Laurakaan ei malttanut olla liittymättä meidän seuraan. Harmillisesti sillä oli nimittäin tentti tänään, toivottavasti meni mycket bra! Lähtö Teekkaritaloa kohti vähän venyi, ja kun viimein päästiin matkaan, huomasin että puhelin ja lippu AAAAAAAK-bileisiin eli aatonaatonaatonaatonaatonaatonapinakapina-bileet oli jäänyt yläkertaan, huups. Kiitäen selvitin portaat ja päästiin vihdoin Miikan kanssa sovitulle tapaamispaikalle. Talolla lyöttäydyttiin verbalaisten muodostamaan rinkiin, ja hankittiin Jennin kanssa meille Rattoradio-haalarimerkit osoittamalla vähän tyttörakkautta.

Loppujen lopuksi oltiin BBQ-bileissä tosi vähän aikaa, sillä melko pian paikalle kurvasi Wesibussi, jeee! Vähän tyhmää kyllä, mutta noustiin kyytiin Teekkaritalolta vaikka se ei ollut oikea pysäkki. Ihan innoissaan bailattiin linja 69:n kyydissä, kunnes muutaman minuutin päästä oltiin yliopistolla eli päätepysäkille. Heh heh :D Ei auttanut kuin maksaa uudestaan, mutta hyväntekeväisyyteenhän se menee kuitenkin. Wesibussi on kyllä kaiken rahan arvoinen kokemus; eilen mekin tanssittiin paidattomien ja silinterihattuisten prosessitekniikan fuksien kanssa. Tunnin kestävän ajelun jälkeen oltiinkin jo keskustan päätepysäkillä, ja päätettiin Jennin kanssa jo Tivoliin. Paljon hehkutusta oltiin ainakin viime vuoden samanmoisista bileistä kuultu, ja odotukset oli korkealla. Kyllähän meillä hurjan hauskaa olikin! Tuttuja verbalaisia oli paikalla paljon ja opiskelijabileissä on just parasta tanssia muiden kanssa suuressa ringissä. Yksin ei joutunut olemaan kun tuttuja kasvoja oli niin helppo bongata muun haalarikansan joukosta. Mikään tungos baarissa ei kuitenkaan ollut, sillä vaikka tanssilattia olikin aika täynnnä, toinen puoli oli suorastaan tyhjä! Se jokin maaginen x-factor jäi ehkä näispippaloista puuttumaan, koko ajan tuntui olevan pieni odotus päällä että joko nämä bileet lähtee kunnolla käyntiin. Kovasti suunniteltiin jatkoja, mutta aikainen herätys alkoi tuntumaan ja vähän kahden jälkeen katsottiin parhaaksi poistua. Iloinen yllätys oli huomata, että McDonald's on vapun ajan auki 24h! Käytiin hakemassa täytettä kupuihin ja mentiin Jennin kämpille yöksi. Pitkästä aikaa olin ihan yökylässä jollain, ja oli hupaisaa vielä raportoida erinäisistä tapahtumista molempien maatessa sängyssä tai sohvalla ;D.

Mitä eilisestä sitten jäi muistoiksi? Ainakin punaisella tussilla tehty verba-teksti käsivarressa ja prosessitekniikan logo rintakehässä! Niin, ja saattaa myös olla että puhelimen lukitusnäppäin ei enää toimi. Ei se muuten mitään, mutta on vähän hermoja raastavaa arvuutella kuinka monelle ihmiselle on nyt soittanut aina kun ottaa puhelimen laukusta.. Omaa kameraa mulla ei ollut mukana, mutta lisään kuvia tähän postaukseen kun niitä Jenniltä myöhemmin saan. Kivaa perjantaita kaikille murmeleille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti