keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

On strike

Aloitin maanantaina herkkulakon. Ei sipsiä, karkkia, popparia, pullaa, kakkua tai jätskiä. Limsaakaan ei saa ostaa, mutta jos oikein himo iskee niin on sallittua tehdä sitä SodaStreamilla joka majailee tuossa mikron vieressä. Okei, maanantaina otin vähän jäätelöä koska sitä oli pakkasessa, mutta ei enää! Ja niin, keksiä saa syödä vielä muutaman päivän ajan koska sitä löytyy kaapista, heh heh. Tänään jouduin koville, kun yllättävä makeanhimo iski kesken päivän ja vielä hyppytuntien aikana! Selvisin, vaikka kokonainen tunti piti istuskella ja kuunnella kun muut käy ostamassa Humuksen ihania pullia, munkkeja ja suklaapatukoita. Tai Kismet-jäätelöä, ihan parasta, ootteko maistaneet? Ehkä tämä innostus kestää enemmän kuin pari viikkoa, katsotaan mihin tästä tytöstä on!


Tänään oli ruotsin tentti, johon luin arviolta puoli tuntia. Ikinä en oo mennyt mihinkään kokeeseen niin huonosti valmistautuneena! Tietysti joskus eli aika monesti on epävarma olo ennen näytön paikkaa, mutta silti tietää että on lukenut ja osaa ne asiat, kyllä ne kysymysten avulla muistuu mieleen. Jostain syystä en kuitenkaan osannut yhtään jännätä tätä tenttiä, ja sen aikanakin enemmän haukotutti kuin huolestutti. Kuitenkin on sanottava, että mähän osaan ruotsia. Sanasto voisi olla huomattavasti laajempi ja kieliopin kanssa on oltava huolellisempi, mutta silti. Mulle on jotenkin kauhean vaikea myöntää että olisin hyvä jossain. Eeli kuitenkin totesi yhtenä päivänä, että ihailee mua koska kun päätän saavuttaa jotain, sen myös teen. Aloin pohtimaan sitä ja totta tosiaan, ehkä päättäväisyys tai tietyissä asioissa itsepäisyys on yksi vähiten huonoja ominaisuuksiani. Viime keväänä halusin opiskelupaikan ihan tosissani koska en halunnut viettää välivuotta, ja sen sain, juuri sen mikä oli ensimmäinen vaihtoehto. Tänä kevättalvena puolestaan tajusin lukujärjestyksen olevan tyhjä ja hain töitä, mutta yksi paikka oli muita miellyttävämpi. Kun sieltä ei kuulunut mitään, yritin ohittaa sen olankohautuksella mutta sisällä harmitti. Onneksi se kaivattu puhelinsoitto tuli. Ulospäinsuuntautuneisuus ei ole vahvimpia puoliani, mutta haastattelussa päätin loistaa ja onnistuin vakuuttamaan nykyisen työnantajani. Viimeisimpänä tapauksena on sivuaine: en tiennyt enkä vieläkään tiedä mitä muita sivuaineita haluan kuin ruotsin. Muut hakijat näytti päteviltä kympin oppilailta, mutta hei, mulla oli lukiossa pitkä ruotsi ja osaan kirjoittaa pitkiä aineita, ja jonkinlainen kielikorva löytyy myös ruotsin suhteen. Torstaina pohjoismaisen filologian ilmoitustaululle oli tullut lista valituista sivuaineopiskelijoisa, ja oma nimi löytyi sieltä kahdeksan muun joukosta. Ja eihän laskuista tietenkään voi jättää pois sitä, että huomasin Eelin ja sen katseen ja päätin saada tuon pojan. Kun jotain haluaa, miksi jäädä arkailemaan? Tämä ainakin on ollut uskalluksen arvoista eikä mua haittaa pätkääkään, että pussasin ekana.


Arvatkaa mitä, mulla on vappuinnostus päällä! Ei ensi vaan sitä seuraavalla viikolla alkaa humanistien vappu and I'm in. Fiilistelin eilen myös kesää katselemalla vanhoja kuvia, auringonlaskut ystävien kera on kivoja. Leikkasin myös otsahiuksia yhdeltätoista illalla, koska ärsytti ja koko maailma oli mua vastaan. Sitten hoksasin etten ole parturi ja lopetin, mutta viikonloppuna uudestaan. Nyt me aletaan Lauran kanssa kokkaileen, adjö!

The past, and the chase
You hunted me down like a wolf, a predator
I felt like a deer in love lights
You loved me and I froze in time
David Guetta ft. Sia: She wolf    

4 kommenttia:

 1. Tuosta onkin hyvä jatkaa sitten elämää ilman karkkia! Nimimerkillä ilman karkkia jo neljän vuoden ajan! ;) En oo syönyt myöskään kakkuja, pullia, makeita keksejä tai pahemmin mitään muutakaan makeaa. :) Joskus vaan tuli stoppi ja eipä niitä tee edes mielikään. Sipsejä sun muita suolaisia herkkuja tulee kyllä syötyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, kuulostaa ihan mahtavalta! Ite taas oon niin makean perään ettei mitään rajaa, mutta pitää pysyä lujana! :)

   Poista
 2. "eikä mua haittaa pätkääkään, että pussasin ekana" aaaww, ihanasti sanottu :D nii ja kiva toi uus banneri!

  VastaaPoista