lauantai 6. huhtikuuta 2013

Teemapostaus: Unelmia


Haaveilen tatuoinnista. Jokin pieni kuva tai teksti, jolla on suuri merkitys, olisi juuri täydellinen. Muutama kuvavaihtoehto on itse asiassa pyörinytkin mielessä, ja olisihan ihana ele tatuoida sitten joskus esimerkiksi omien lasten nimet tai nimikirjaimet. Pelkään kuitenkin kipua, sillä haluaisin kuvan ikuistettavan nilkkaan tai jalkapöytään. Toisaalta lopputulos olisi sen kaiken kivun ja rahan arvoista, mutta toisaalta taas kuvan lopullisuus ahdistaa. Entä jos siihen kyllästyy? Senkin takia haluaisin kuvan paikkaan, mistä sitä ei huomaa koko ajan.


Matkustaminen taitaa olla vähän kaikkien mielessä? Ei ole poikkeus tälläkään kohdalla. Niin moni maa siintää mielessä; Iso-Britannia, Irlanti, Italia, Ranska, Australia, Uusi-Seelanti, Islanti, Tanska, Kreikka.. ja tietysti Yhdysvallat. Olisiko pikkuisen siistiä kiertää kaikki osavaltiot läpi autolla, ja katsella maisemia ja nähtävyyksiä? Tai mennä häämatkalle Havaijille, hih. Joskus minäkin vielä kahlaan läpi Euroopan valtiot pienellä budjetilla tai matkustan tutkimaan eksoottista Aasiaa. Tosin sitä pientäkin budjettia saa kasvattaa useamman vuoden.. Ehkä realistisinta olisi keskittyä pitkään viikonloppureissuun kullan kanssa sitten parin vuoden päästä, kohdekin on jo aikalailla päätetty. Tietysti ihan opiskelujen puolesta edessä on ainakin pakollinen oleskelu englanninkielisessä maassa sekä vapaaehtoinen vaihto. Niitä odotellessa!


Ehkä kuitenkin eniten toivon hyvää, tervettä ja onnellista tulevaisuutta. Oma koti, ihanat häät, kultainen noutaja ja joku jonka kanssa jakaa se kaikki. En tiedä vielä minne haluan isona asettua aloilleen, missä haluan pitää häät tai milloin tämä kaikki tulee tapahtumaan. Sen tiedän, kenen kanssa haluan ne tärkeimmät jutut kokea. Koskaan ei voi ennalta nähdä, mitä elämä tuo tullessaan, aika näyttää. Nyt kuitenkin tuntuu hyvältä, enkä halua päästää irti. Ikinä. Ja niin kauan kuin kelpaan, tällaisena ja mahdollisine muutoksineni, mulla on hyvä olla. Nuoria tässä kuitenkin vasta ollaan, katsotaan mihin rakkaus riittää. Ja musta tuntuu että aika pitkälle :)

kuvat tietty täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti