tiistai 23. huhtikuuta 2013

Vinkeä viipperä ja lipunmetsästystä

Moix, heräsin tässä just kolmen tunnin päikkäreiltä! Antakaa siis anteeksi mahdolliset kirjoitusvirheet tai sivuraiteille suistumiset; olo on nimittäin todella tokkurainen ja edelleen väsynyt. Uni olisi varmaan riittänyt aamuun asti!


Maanantain kauhulla odottamani kahdeksan aamu oli onneksi peruttu ja sain makoilla sängyssä piiitkään ja kerätä energiaa nousta ylös. Hidas valmistautuminen ja laittautuminen auttoi ehkä osaltaan hyväksymään, että nyt ollaan tosiaankin menossa töihin eikä Limingantulliin Mönttipiknikille ja haalarikasteeseen. Voitte vain kuvitella sitä ketutuksen määrää, kun huhtikuun ainoa työvuoro osuu päällekäin vapun aloittavan tapahtuman kanssa!! Mutta ei se auta, asiakaspalvelutyössä on oltava positiivinen. Ja kiva päivä olikin, pitkästä aikaa töissä ja asiakkaita riitti mukavasti. Päivän piristys kuitenkin oli, kun ihan varoittamatta ovesta pelmahti sisään haalarit päällä Jenni, Jussi sekä Eeli! Hahah, onneksi olin juuri hinnoittelemassa kenkää enkä pyyhkimässä pölyjä niin kuin suurin osa iltapäivästä meni.. :D Ihanien murmeleiden vierailu kuitenkin jaksoi hymyilyttää pitkälle iltaan asti, ja aloin vakavasti harkita jatkoille menemistä. Järki kuitenkin voitti; kipeät jalat ja tiistainen kahdeksan aamu yhdistettynä myöhään aloitettuun tissutteluun ei ehkä ole kovin hyvä idea. Sen sijaan kuuma suihku, herkullinen iltapala ja rakkaan viereen nukahtaminen osoittautui loistavaksi vaihtoehdoksi.


Tänään onkin saanut kiidellä paikasta toiseen: ensin yliopistolle, sitten kotiin, sitten yliopiston luonnontieteelliseen osaan, sen jälkeen rakennuksen toiseen päähän, pikainen reissu Kaijonharjun pankkiautomaatille, takaisin yliopistolle ensin tulostamaan humppapäädyssä ja sen jälkeen vielä kerran luonnontieteellisen puolen vihreillä naulakoilla käymään, ja lopuksi humanistien päähän pronun tunnille. Tämän kaiken vaivan näin metsästäessä lippuja vapun opiskelijatapahtumiin. Kuuleman mukaan nimittäin ennakkoliput perjantain Vappureiveihin Kuusisaaressa oli loppuunmyyty, samoin kuin tiistain Waatonbileiden ennakkoliput. Oh no, what to do now? Ei auttanut kuin suunnata perinteiselle lipunmyyntipaikalle eli vihreille naulakoille heti ilmoitettuna ajankohtana. Ja toden totta; yksittäisiä ennakkolippuja ei enää saanut, mutta päädyttiin Jennin kanssa ostamaan combon nimellä kulkema lippupaketti, joka sisältää rannekkeen ja narikan kolmiin pippaloihin, siis kahtiin edellä mainittuihin sekä maanantain Waatonaaton bileisiin. Hinta oli melko suolainen, mutta hei, siihen kuului myös haalarimerkki! :D Pienessä paniikissa myös combojen loppumisen pelosta hamstrasin paketin myös Lauralle sekä Pirkka-Pekalle, joka näillä näkymin viettää myös vapun Oulun maisemissa. Itselleni ostin vielä lipun AAAAAAAK-bileisiin, joissa alkaa tämän tytön vappu torstaina! Jiihaa!

I never understood what love
was really like
But I felt it for the first time
looking into your eyes
One Direction: Loved you first

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti