perjantai 5. huhtikuuta 2013

Teemapostaus: Asunto



Jaa, kaikki on näköjään ihan kivaa tai ihan jees tai ihan mukavaa. Elkäämme välittäkö tästä, vaan kertokaa miltä kämppä teidän mielestänne näyttää! Neliöitähän löytyy reilu kuusikymmentä eli tilava kaksio ainakin mun makuun. Videon lopussa tulee vähän vanhaa asiaa, mutta tosiaan torstaina etkoiltiin täällä meidän luona ennen poikkitieteellisiä haalaribileitä, joissa käytiin nyt ensimmäistä kertaa. Väkeä oli paaaljon ja esiintyjänä Teflon Brothers, det var helt okej! Aamuun meni ja unet venyi vastaavasti myös pitkälle, mutta sentään selvisin ylös ennen neljää - toisin kuin eräät :D Toisaalta, paljon paremmin ei viikonloppu voisi alkaa! Tämän asuntopostauksen ja ihan ensimmäisen videopostauksen myötä toivotan kaikille loistavaa viikonloppua, meitsi käpertyy nyt raksun kylkeen kiinni ja laitetaan Lost pyörimään.

4 kommenttia:

  1. Ihanan tilavaa! Kivasti sisustettu tuo olohuone/sun makuuhuone. :) Meillä on samanlaiset puutarhakalusteet tuola meijän takapihan terassilla, tuoleja on kolme. 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti! haha mun mielestä just se olkkari taas on tosi keskeneräinen ;D ne puutarhakalusteet on kyllä kivat ja ihan kestävän oloiset! :)

      Poista