tiistai 9. huhtikuuta 2013

Psykoottisen vaarallinen

Paljon onnea blogi ja niin edelleen. Nyt kun on teemaviikko saatu pois alta, voi taas päivitellä normaaleja kuulumisia. Oikeastaan viime viikko oli hyvä aika tehdä tavallisesta poikkeavia kirjoituksia, kun mitään erikoista en tehnyt. Sillä aikaa kun Laura ahersi ruotsin kollegoineen yliopistolla, minä nukuin myöhään kotona. Sataprosenttisen lunkisti ei meikäkään saanut ottaa, sillä palautettavia juttuja löytyi useampi. Onneksi sain hommat hoidettua pois alta ennen viikonloppua!


Kun suurin osa viikosta kului kotona, torstaina oli aika sosialisoitua jälleen. Kutsuttiin karvaiset kaverimme tänne meidän kämpille vähän aloittelemaan ennen poikkitieteellisiä haalaribileitä, joihin oli Facebookin mukaan tulossa lähemmäs kolmesataa tyyppiä. Alunperin oltiin ajateltu olla aluksi vähän pienemmällä porukalla, mutta mikäs siinä jos väkeä on enemmänkin. Itse tykkään pitää kaiken maailman illanistujaisia, ja oli kiva kun porukkaa saapui paikalle pääsiäisen surullisenkuuluisan epäonnistumisen jälkeen :D  Juotiin, syötiin, naurettiin, juteltiin ja virittäydyttiin tunnelmaan kuuntelemalla Teflon Brothersia. Joukkoomme soluttautui myös ihan aito jenkki, ja englanti oli illan suosituin kommunikointiväline. Kymmenen aikaan hivuttauduttiin bussipysäkille ja vallattiin bussin takapenkki, Verba edusti vihreillä haalareilla, kovalla äänellä ja hyvällä menolla. Ja olihan meillä aihetta juhlaan, sillä minä ja Jenni saatiin ruotsi sivuaineeksi, jej! Haalaribileitä vietettiin siis Tivolissa, ja monenvärisiä haalareita näkyikin. Oli kiva bongailla yliopistolta tutun näköisiä tyyppejä ja saada selville mihin ainejärjestöön ne kuuluu. Meitä saapui Tivoliin aika iso porukka, ja se oli oikeastaan ihan hauskaa: jos eksyi, oli helppo löytää edes joku toinen tuttu naama tanssilattialta. Paljon muitakin tuttuja näkyi, ja pääsin vaihteeksi bilettämään Jennankin kanssa haalarit päällä! Kolmen aikaan lähdettiin kimppataksilla pizzerian kautta kämpille. Ikinä aikaisemmin en ole muuten pizza kainalossa tullut kotiin! Narikoilla onnistuin nappaamaan maasta joltakin pudonneen haalarimerkin. Ei hajuakaan, mikä "Artturin vaellus 2012" on, mutta merkki pääsee ehdottomasti koristamaan mun haalareita! Onpahan sillä merkillä tarina kerrottavanaan ;)


Viikonlopuksi luovutin kämpän Lauralle ja Pirkka-Pekalla, ja itse hengailin oman raksun kanssa. Esimerkiksi lauantai kului yöpuvussa Lostia katsellen ja Eelin herkkuruokia syöden, sunnuntaina oli sitten vuorossa taas Pateniemen ateria- ja taksipalvelu. Ihan syy mulla kuitenkin on tällaiseen hemmotteluun, sillä päälle iski pahemmanlaatuinen kevätflunssa. Voiton puolella jo ollaan! Tämä viikko on taas mukavaa perusarkea; luentoja ja niiden peruutuksia, kahdeksan aamuja, ruotsin tentti.. Loppuviikosta ajattelin käydä keskustassa menettämässä järkeni Hulluilla Päivillä, saa nähdä löytyykö mitään! Palaillaan, moix<3

Jos pilvet on pääkalloja
Pidä itsesi miehenä
Kun maailma pyörii ympärillä discopallona
Pidä itsesi miehenä
Mut älä pidä kii, vaan juokse
Teflon Brothers ft. Olavi Uusivirta: Pidä itsesi miehenä      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti