torstai 18. huhtikuuta 2013

New way home

Onpas muuten kiva olla kotona. Taakse jäi sateinen Oulu, sähkölasku ja valitettavasti myös Eeli. Mutta pianhan me taas nähdään! Oli kyllä angstisen keskiviikkoillan pelastus, kun kulta kertoi tulevansa yöksi. Oli kiva herätä, kun aurinkokin paistoi tänä aamuna ihan kunnolla, ekaa kertaa tälle viikolle. Harmi ettei se kestänyt, vaan iltapäivän puolella harmaita pilviä alkoi kerääntymään uhkaavasti ja kastua ehdin kyllä pienen kävelyn aikana pysäkille. Ei sillä, sama meno näytti olevan joka paikassa matkan varrella. Joutsenia näkyi myös! Huippua!


Kotona odotti kaksi pörröistä kissaa ja lämmin sauna. Äiti oli myös ostanut meille tytöille saunalimsaa, hihii :) Musta tuntuu että tämän viikonlopun aikana tulee tapahtumaan pientä lipsumista herkkulakosta, mutta tiedättekö, ei se haittaa! Vappuna voi sitten taas lakkoilla ja elää terveellisesti. Eiku? Ehkä se syöminen jää silloin muutenkin vähemmälle! Näiden muutaman vappuseikkailua edeltävän päivän aikana voisi ottaa vähän rauhallisemmin, monessa mielessä. Suunnitelmissa on tienata vähän viikonloppurahaa ok tää ja toi saunalimsa juttu.. Meeri 9-v ja käyttää ne sitten hyvässä seurassa. Huhujen mukaan meneillään on nimittäin sopulien miljoonavaellus, ja noita pieniä, söpöjä ja pörröisiä palleroita on asettunut ympäri Kalajokea. Lauantaina ajattelin koota ne pörröpäät yhteen ja käydä katselemassa Dyynin menoa, sillä paikka täyttää pyöreät kymmenen vuotta. Mutta saa nähdä mitä muuta me keksitään!


Peeäs, koin tänään Jennin kanssa suuria hämmennyksen tunteita. Grammarin tylsääkin tylsemmän luennon aikana kikkailtiin molemmat puhelimillamme, ja Jenni näytti saamansa sähköisen postin jonka aiheena oli ruotsin sivuainekokeeseen ilmoittautuminen. Anteeksi mitä? Mikä se lähtötasokoe sitten oli tai hyväksyttyjen sivuaineopiskelijoiden lista ilmoittautumistaululla? Lyckligtvis asia selvisi; toukokuussa on pääsykokeen yhteydessä myös mahdollisuus tehdä sivuainekoe. Käytiin jututtamassa muutamaa opettajaa asian tiimoilta, ja aika hupaisilta hepuilta vaikuttaa tulevat lehtorit! Täytyy nyt kyllä paljastaa, että tämän dilemman kohdatessani mietin ensimmäisenä sitä kuinka olen jo ehtinyt päivittää Facebookiin saaneeni sivuaineen ensi vuodelle.. Onneksi ei tarvitse perua sanojaan!


 And I remember
all those crazy things you said
you left them running through my head
you're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here
Avril Lavigne: Wish you were here 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti