maanantai 1. huhtikuuta 2013

Silliä ja kuravettä

Takaisin Oulussa once again. Matka oli pitkä ja hidas, linja-auto täynnä ja myöhässä. Jos olisin Iholla-sarjan nainen, pohtisin kameralle sitä oonko nyt kotona vai missä, ja jos oon niin mistä sitten äsken tulin. Tuntuu kuitenkin että samanmoista ihmettelyä tulee välillä harrastettua hiukkasen liikaa. Tärkeintä kai kuitenkin on, että tällä hetkellä pötköttelen lämpimässä peiton alla omassa sängyssä, jääkaappia täydentää lähinnä valo ja vaikka luentoja ei tällä viikolla olekaan, loma on aika finito koska kaikenlaista kirjoitettavaa kyllä löytyy. Vastapainoksi aattelin puuhailla kaikkea mukavaa erinäisten tyyppien kanssa, stay tuned!

Ja hihii, näin huhtikuun alussa tulee vuosi siitä, kun isomeeri ilmestyi blogimaailmaan! Koko ajan tuntuu että innostun enemmän. Enää en jaksa stressata postaustahtia tai lauseenjäsennystä, menee miten menee. Blogin kirjoittaminen on sitä mitä odotinkin ja niin paljon enemmän. Tuntuu hassulta hehkuttaa tätä, eihän mulla ole paria tuhatta lukijaa ja kymmenen yhteistyötahoa! Mutta just sen takia yksikin kommentti tuo hymyn huulille, peukut ja sydämet antaa viitteitä siitä miten postaukset on onnistuneet. Tänne on aina kiva tulla jakamaan elämän iloisia tapahtumia, kehumaan kavereita maasta taivaisiin tai vastaavasti kirjoittamaan vaisu ja ärtynyt teksti silloin, kun kaikki menee päin seiniä. Tämän hurjan vuosipäivän kunniaksi luvassa on teemapostausviikko! Sen lomassa kuitenkin ihan normaaleja kuulumisia myös :) Erilainen viikko käynnistyy huomenna pienellä kirjoituksella siitä, millaisena itse koen yliopisto-opiskelun. Loput pysyy vielä salassa!

FB:n uus proffakuvatus!

Maha kurnii ja pakkasesta kaivettu piirakan palanen ei riitä alkuunkaan. Hmph. Paras varmaan mennä nukkumaan enhän toki edes nukkunut tunnin päikkäreitä ja valmistautua tulevaan viikkoon. Good night, sleep tight, don't let the bed bugs bite! <3

2 kommenttia:

  1. Ihana kuva ♥ määkin tulin linkulla pyhäjoelta ouluun:) ei vissiin sili tultu samalla linkulla? :0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos!<3 aijaa ;o me tultiin sillä linja-autolla, joka oli perillä vasta yhdeksän jälkeen ;P

      Poista